Workshop

We starten de workshop met actieve oefeningen op allerlei soorten ritmische muziek die de vitaliteit en vreugde stimuleren. Dit versterkt je identiteit en maakt je (weer) vertrouwd met jezelf. Daarna gaan we over op langzamere, melodische dansen waardoor je lichaam zich ontspant en nieuwe energie kan opdoen. In Biodanza beweeg je zo natuurlijk mogelijk om je dichter bij jezelf te brengen. Het helpt je bij het in balans brengen van wat je wilt (verlangen), wat je denkt (je hoofd) en wat je voelt (je hart).

Tijdens de workshop kom je, zonder woorden en danspasjes, in beweging op je eigen unieke manier. Iedereen kan het, jong, oud, man, vrouw, lenig of minder lenig. In Biodanza gaat het om verbinding maken met jezelf, de ander en met de groep. Ik nodig je graag uit om samen met mij te bewegen.

Waar en wanneer

Wekelijks dansen we op vrijdag van 10.00 – 11.30 uur. Inloop vanaf 09.45 uur.

We dansen in de mooie zaal van Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100, 4726 AH HEERLE (5 km vanaf Bergen op Zoom). Er is gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de directe omgeving en OV stopt voor de deur.
Bekijk een kaart en routebeschrijving op Google Maps.

Ook dansen we met collega’s regelmatig in de Copacabana, Overakkerstraat 190 in BREDA. De eerstvolgende keer is op vrijdag 3 mei 2019. Inloop vanaf 19.45. We dansen van 20.00- 22.00 uur met na afloop nog gelegenheid om vrij te dansen.

Praktische informatie

We dansen op blote voeten, anti-slipsokken of hele zachte dansschoenen in makkelijk zittende kleding. Het is fijn als je zelf een flesje water en een dekentje om op te zitten meeneemt.
Meld je aan voor de kennismakingslessen per telefoon:
+31 6 1616 8384
of per mail: info@biodanzanatuurlijkdansen.nl.