Workshop

We starten de workshop met bewegen op allerlei soorten ritmische muziek. Dit versterkt je identiteit en maakt je (weer) vertrouwd met jezelf. Daarna gaan we over op langzamere, melodische dansen waardoor je lichaam zich kan ontspannen. In Biodanza beweeg je zo natuurlijk mogelijk om je dichter bij jezelf te brengen. Het helpt je bij het in balans brengen van wat je wilt (verlangen), wat je denkt (je hoofd) en wat je voelt (je hart).

Tijdens de workshop kom je, zonder woorden en danspasjes, in beweging op je eigen unieke manier. Iedereen kan het, jong, oud, man, vrouw, stram of lenig. In Biodanza gaat het om verbinding maken met jezelf, de ander en met de groep. Ik nodig je graag uit om samen met mij te bewegen.

Waar en wanneer

Maandelijks dansen we op zondag van 14.00 – 17.00 uur. We beleven dan een Biodanza workshop die geschikt is voor beginners en gevorderden.

De eerstvolgende is op zondag 21 januari 2018.

We dansen in de mooie zaal van Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100, 4726 AH HEERLE.

Jouw investering is € 15,00 als je vóór 15 januari a.s. inschrijft, na die datum is het € 20,00. 

De wekelijkse avondworkshops en workshops voor andere gelegenheden (bijvoorbeeld een verjaardag) worden op verzoek verzorgd. Neem hiervoor gerust contact op.

Er is parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de directe omgeving.

Praktische informatie

We dansen op blote voeten, anti-slipsokken of hele zachte dansschoenen in makkelijk zittende kleding. Het is fijn als je zelf een flesje water en een dekentje om op te zitten meeneemt.
Meld je aan voor een kennismakingsworkshop per telefoon:
+31 6 1616 8384
of per mail: info@biodanzanatuurlijkdansen.nl.